2018 - vandring och storstäder

Det finns så många ställen man vill åka till. Gamla favoriter man vill återbesöka och nya platser att upptäcka och som vanligt är det svåraste nästan att stryka nåt från listan.

2018 kommer jag försöka att vandra mer än de 2 senaste åren - då jag mest doppat tårna i denna form av resande. Jag har lite löst planerat in en kortare vandring i Sverige i april och en lite längre i Norge någon gång under sommaren. Alla grejer ligger lastade i bilen så att det ska bli enklare att ta en spontantripp. Att försöka ta mig tiden till detta sammanfaller med mitt mål att få ordning på mitt arbetsliv som just nu tar alldeles, alldeles för mycket tid och energi från mig.

Jag har även ett återbesök i Madrid bokat redan i januari. Jag var ju i Madrid i oktober och hade en fantastiskt bra långhelg. då åkte jag med en kompis och slog klackarna i taket. Nu ska jag åka med min flickvän och fokus kommer nog bli mer åt det romantiska än festliga. Dessutom så tror jag inte riktigt att vädret kommer att vara lika uteserveringsvänligt.

I slutet av mars så ska jag och min flickvän åka iväg igen. Denna resa är än så länge hemlig för mig och hon har bokat allt. Som kontrollfreak och självutnämnd bokningsexpert så är jag lite nervös men samtidigt ska det bli skönt att bara få åka med. Hon är lika restokig som jag så det blir nog superkul.

Förutom att vandra i Norge i sommar så tänkte jag ta en så kallad långresa. Förr i tiden (innan barn och skilsmässa) så betydde det långt bort och lång tid. Numer betyder det en vecka och hyfsat långt bort.

Mina tankar går åt väldigt olika håll och det jag funderar på är Montreal och att bila ut mot Kanadas östkust, bila längs Portugals västkust eller USAs västkust (exkl Kalifornien). Svårt.

Sen ska jag försöka få till något med min son ungefär som resan till Tropea 2017. Lutar åt Spanien, södra Portugal eller Sardinien, men vi får se vad som händer

Leave a reply

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com