Bekk - Göteborgs nya stjärnskott

Enkla, men noggrant utvalda, råvaror med fokus på ekologiskt. Ett fåtal rätter på en ständigt föränderlig meny. Naturvin och ekologiska öl från lokala och utländska microbryggerier.

Det låter kanske enkelt men på nyöppnade Bekk, i hörnet Linnégatan/Olivedalsgatan, visar man vad man kan åstadkomma med duktiga, innovativa kockar och välkomnande och trevlig servispersonal. För att citera min middagspartner "Bekk är ju minst lika bra som SK!"

I köket har man både fantasi och kunnandet att förvandla den avskalade menyn till en smakupplevelse där allt känns väldigt väl genomfört och proffsigt.

Servispersonalen sätter tonen från början och är supertrevliga, hjälpsamma och proffsiga, i allt från att förklara maten till att rekommendera dryck, vilket gör vår middagsupplevelse en av de absolut bästa 2015.

Allt är perfekt. Från min förrätt med butternutpumpa, via huvudrätten med oxsvans, till kokosglassen som avslutar måltiden.

Förutom maten så har Bekk, med sitt stora gemensamma bord mitt i lokalen och platserna längs med disken in mot köket, bra musik i högtalarna och all rolig öl alla förutsättningar att bli en samlingspunkt i den här änden av Linnégatan.

Jag kan inte annat än att dela ut högsta betyg till Bekk - Äntligen en riktig topprestaurang på Linnégatan!

Nu har GP också recenserat Bekk och de får höga betyg (4/5). Kul att de typ kopierat min bild i deras artikel.

Bekk
Linnégatan 68
+46 (0)31 - 13 00 66

Karta

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com