Kåk'tejl - utmärkt koncept på Spisa

Jag har skrivit positivt om Spisa på Övre Husargatan tidigare och nu är det dags igen. Igår fick jag chansen att testa deras koncept Kåk'tejl, som går ut på att man serveras 3 olika drinkar med tilltugg. Det kanske inte låter så spännande men det är det av flera anledningar.

Den största anledningen är att de som jobbar i baren är otroligt duktiga på att göra smarta och innovativa drinkar. Kvällarna har ett tema, som varierar, och drinkarna görs i syfte att spegla detta tema. Tempot och stämningen är hög och råvarorna (läs: spriten) är utmärkt.

image

En annan anledning är att tilltuggen ju faktiskt kommer från ett av Sveriges bästa kök och båda smaker och råvaror är fantastiska och passar väldigt bra ihop med drinkarna. Är man vegetarian så är det inga problem - bara säg till innan serveringen börjar.

Kåk'tejl kör på fredagar och lördagar från klockan 22.00 och håller på i cirka 2 timmar. Det finns bara 12 platser och man måste boka. Priset är 350 kronor vilket känns väldigt överkomligt med tanke på vad man får.

Information om kommande teman och kontaktinfo hittar ni på Kåk'tejls Facebook-sida.

För bästa boende i Göteborg rekommenderar jag Hotell Avalon eller Hotell Dorsia

image

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com