New York : New York

New York - De bästa barerna, restaurangerna och hotellen: Sammanställning

Jag har på flera mindre poster börjat skriva om mina tips på de bästa barerna och restaurangerna i New York, stadsdel för stadsdel och jag tänkte göra denna post till en sort sammanställningssida där alla tipsen står uppskrivna.

Sammanställningen blir stadsdelsvis med länk till posten tipset kommer ifrån. klickar ni på den länken så kommer ni att kunna läsa mer detaljerat om baren (B) jag tipsar om eller restaurangen (R) ni inte får missa i New York.

Längst ner i posten finns en karta med alla ställen jag har skrivit om utsatta.

Hells Kitchen

Lower East Side

Upper East Side

Greenwich Village

Harlem

East Village

Vill man läsa mer om New York så finns det väldigt många bra bloggar som handlar mer specifikt om staden än vad Runtkotet.com gör.

Här är några av de bästa enligt mig:

New York – My Bite of the Big Apple - en blogg som har vunnit massor av bloggpriser som drive av Anna Ström Åhlén. Hennes tips är personliga oct spänner över allt som New York har att erbjuda.

Ett annat New York - En blogg som de flesta som någon gång har googlat resetips för New York antagligen har stött på. Väldigt välskriven och snygg blogg där fokus ligger på att hitta saker som ligger utanför de vanligaste turistattraktionerna.

Karta

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com