Whitefish, MT

Roadtrip: Whitefish

När man åker omkring i de norra delstaterna i USA så kan det vara svårt att veta vilken av alla småstäder som är värd att stanna i. De flesta är inte speciellt kända hos oss i Sverige och det kan vara svårt att välja.

Mitt tips är att passa på att ta ett stopp i staden Whitefish i Montana. Den ligger perfekt efter att man har varit i Glacier nationalpark och är en populär stad både sommar och vinter. På vintern är det skidåkningen som lockar och det finns flera stora anläggningar i närheten och på sommaren är det samma berg som är dragningskraften men också fisket och vildmarkslivet. Whitefish är en klassisk Amerikansk småstad med en Main street med affärer och restauranger och utbudet är oväntat stort. Det finns även ett bryggeri där man kan testa traktens olika öl som många av dem är riktigt, riktigt bra.

I Whitefish finns flera hotell och B&B's men mitt tips är motellet Cheap Sleap Motel som ligger i utkanten av stan. Billigt, rent och väldigt bra service och eftersom staden är så liten så går man snabbt in till centrum.

Om man är ute och festar på kvällen så finns det en gratis-bilskjuts man kan ringa. Det är en kille som är ute på helgerna och kör hem berusade människor så att de inte ska köra själva - väldigt bra initiativ.

Klicka här om du vill söka efter ytterligare boende i Whitefish, MT - Öppnar Booking.com

Whitefish, MT

Whitefish, MT

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com