Vinn resa till Washington DC

Washington DC - Världens huvudstad?

Här i maktens absoluta epicentrum så känner man igen sig även om man aldrig har varit där i verkligheten. Om man tar Metron in och går av på hållplatsen Smithsonian så kommer man upp mitt i gräsrektangeln som heter the Mall och det känns som om man vandrat rakti in ien film. Till höger har du Capitolum där senaten sitter, snett till vänster ser du det imponerande Washington monumentet och bortanför det ligger Lincoln memorial och den stora fontänen där Forrest Gump springer ut och möter sin stora kärlek. Rakt fram har du dessutom en av världens mest kända byggnader - Vita huset - som man faktiskt kommer ganska nära och genom staketet kan man nästan ana Obama.

Låter det häftigt? Det är det. Lägg dessutom till att staden har ett bra uteliv, speciellt i Georgetown, och massor av bra restauranger och barer så är det här en destination som man inte bör missa om man får chansen att åka hit.

Jag rekommenderar er att försöka vinna biljetterna dit i tävlingen på Flygstolen.se

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com